|
influenza |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
cekirge
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: influenzaGönderim Zamanı: 19 Saat 38 Dakika önce Saat 21:20 |
|
Hocam merhaba, artık grip teşhisi ve kelimesi hiç kullanılmıyor herkes influenza oldum..vs diyor bu domuz gribi oluyor dimi, bu teşhis konduğunda antiviral kulanılıyor genelde. Yani artık grip oldum yerine influenza okdum mu diyecegiz? daha mı havalı oluyor şimdi..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 29 Dakika önce Saat 09:29 |
|
2006'dan beri asla grip teşhisi yapılmıyor.
Bu tarihte, bir İlaç firması 300 doktoru, Navigator of The Seas gemisi ile Karayiplerde 1 haftalık kruz gezisine götürmüştü! O tahiten sonra, Türk çocuklarında bir "Astım salgını" başlamıştı. Oradan kalma alışkanlık! Günümüzde de; - Akciğerleri dolu diyorlar. - İnfluenza diyorlar! - RSV diyorlar. Benim yazılarımı okuyun ve anlattığım Grip uygulamalarını yapın. Öncelikle, ateş düşürmeyin, dili pembe ise antibiyotik vermeyin. İnfluenza; bir grup virüsün genel adıdır. Bu grubun içinde; Domuz gribi de (H1N1) vardır. Covid ise; Coronoviridae grubu bir virüstür. Daha bir sürü Grip yapan virüs vardır ve bunların tamamına; Grip denir. Yapılacaklar da AYNIDIR! Sakın Türk doktorlarının gazına gelmeyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 7 Saat 24 Dakika önce Saat 09:34 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|