|
İshal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 5 Saat 34 Dakika önce Saat 09:01 |
Kadir bey,
İshalle ilgili tüm cevaplarınızı okudum ama sormadan birşeye başlamak istemedim. 7 yaş kız 21 kilo 9 gündür sulu kaka mevcut. Günde 7 kereyi buluyor. Karın ağrısı çok sık. Yemek yemede veya keyfinde bir sorun yok. Yakın zmnda su kesintileri yaşandı ve kesinti sonrası gelen sular çok pisti. Dizanteri ishali mi bilemedim. haşlanmış patates, muz, elma yemesine rağmen kaka kıvamında hiçbir değişme yok. Kan değerlerine baktırmalıyım?Cevabınızı bekliyorum. Saygılar,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dizanteri olduğunda kakalar çok küçüktür. Asla bol sulu kakalar olmaz.
Bugün bir Dizanteri hastasının sorusunu okuyun. Oturun oturduğunuz yerde!! Kusma olmadan sadece ishal ile su kaybı olmaz. |
|
![]() |
|
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım Kadir bey. Bizim kaka sulu tazyikli ve yoğun gazlı. Motor gibi yapıyor. Bu kdr uzun zmn sürmesi beni psikolojik olarak yordu size danışmak istedim. Hiçbir ilaç kullanmadık zaten. Ama yemesine rağmen geçmemesini anlayamadım. Tahlil vs. için ne kdr sürmesi tehlikeli olur? Öneriniz var mı? Saygılarımla,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
OKUYUN . 2008'den beri anlatıyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|