Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kendim için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kendim için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
leyli Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 813
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı leyli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kendim için
    Gönderim Zamanı: 20 Saat 48 Dakika önce Saat 20:30
hocam size daha önce yazmıştım...50 yaş 48 kilo bayan..  sadece sol kulağımda çınlama ve ara ara tizleşen ve hiç geçmeyen çınlama var... siz de illadin damla verdiniz... ben ilacı yeni edindim... bir de şikayetlerimin tamamını yazayım hocam... bu şikayetlerle illadin yine doğru bir ilaç mı? 

Şikayetlerim:

1. Kulakta dolgunluk hissi ve basınç.

2. Kendi sesimi ve nefesimi kulağımda duyuyorum (otofoni ve nefes otofonisi).

3. Kulak çınlaması (tinnitus) ve kulakta uğultu.

4. Kulakta açılıp kapanma sesi 

5. Östaki tüpü disfonksiyonu olabileceğini düşünüyorum.

6. Patuloz östaki tüpü disfonksiyonu şüpheleniyorum, çünkü kulaklarımda bu tip belirtiler var.

• 15 gün önce kan tahlili yaptım, hormonlarım t3,t4 ve tsh normal..normal ancak anti-TPO yüksek..ilaç kullanmıyorum...

• İlladin Pediatrik Damla Hakkında Sormak İstediğim:

• Bu damlanın kulak basıncı veya kulak içi sıvı dengesine zarar verip vermeyeceğini öğrenmek istiyorum.

• Yukarı Dön
    Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
    Uzman
    Uzman

Durum: Aktif Değil
    Puanlar: 120521
    Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Saat 37 Dakika önce Saat 22:41
    "Kulak basıncı ve kulak içi sıvı", SADECE ve sadece Öztaki borusunun Griplerde olan ödem sonucunda
     kapanması ile olur. 
    Türk tıp fakületelerinde 70'li yıllardan beri Fizyopatoloji dersi okutulmadığı için, Türk doktorları hastalıkların
    oluş mekanizmalarını bilmezler! 
    Bu ödemi de bir tek İliadin ve benzeri burun damlaları benim anlattığım şekilde uygulandığında giderir.

Yukarı Dön
     Yanıt Yaz Yanıt Yaz
      Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.