|
Yetişkin kan sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sevday ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 181 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Saat 19 Dakika önce Saat 08:27 |
Merhaba Kadir hocam, (38 yaş bayan)2-3 ay önce başlayan gün içinde yerimden kalmayacak şekilde halsiz düşme ve aşırı uyuklama hali (istemsiz gözlerim kapanıyordu) ile dahiliyeye gittim kan sonuçlarına göre ilaçlar yazdı
|
|
![]() |
|
Sevday ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 181 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam d vit 3 ampül mart ayının başında içmiştim 1 tane.. şimdi 1 tane daha içip, (eşim d vitamini tabletini de almış reçetede olunca, iade edemedim) d vit tableti de üzerindeki şekilde kullansam olur mu ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Anemi:Yok. Hgb, çocuklarda farklı olduğu gibi, kadır-erkek değerleri de farklıdır.
Türkiye'deki, bilhassa hastane içi laboratuvarlara sakın inanmayın. 2- Antibiyotik:Gerekmiyor! 3- D vitamin seviyeniz anormal düşük!! Soytarılığı görüyorsunuz değil mi?? Sevsinler olnların; "yeterlilik" seviyelerini. İstenen seviye: 50-100 arasıdır, 150 üstünde risk BAŞLAR!! Hemen zehirler diye bir şey yok. Bu soytarılara kanmayın. Elinizdeki hapları HER GÜN 1 tane alarak bitirin. Ondan sonra D vitamini baktırıp, o hapları verene bir sorun bakalım, niye D vitamin seviyeniz yükselmemiş! Sonucu bana yazın, ona göre program yaparız. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|