|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mar 2025 Saat 14:42 |
Hocam merhaba, biliyorum yüz binkez anlattınız defalarca yanıtladınız ben de affınıza sığınarak bir kez daha sormak istiyorum;
Gripten iki gün sonra pazar günü kulak ağrısı başladı. İliadin başladık ağrısı sürekli olduğu için dolven 3 kere vermeye başladık. Ancak ağrı geçmek bilmiyor. Çift porsiyon sakız da çiğnetiyoruz. Benim sorum iliadin damla ek doz olarak kaç saatte bir verebiliriz. Ya da gün içinde kaç kere verebiliriz? Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119689 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agri olunca, tekrar benim ANLATTIGIM SEKILDE DAMLATILACAK!!
|
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu arada oğlum 9 yaşında , bugün damlanın 5.günü az önce yine dolven ve son damlayı verdik çok ağrıdığını söylüyor. İliadine ara vermemiz gerekiyor mu Ya da antibiyotik almalı mıyız duramıyor yerinde hastaneye de gitmek istemiyoruz çok teşekkür ederiz.
Düzenleyen esşi - 13 Mar 2025 Saat 18:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119689 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En az 1 gun ara verin. Sirt ustu damlattiginizdan eminsiniz degil mi??
Anlattigim sekilde damlatmadiginizda, hicbir faydasi olmaz. Dili pembe oldugu surece, ates olsa bile; antibiyotik gerekmez.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sırt üstü ve damlattiktan sonra damlatılan tarafa en az 1 dakika yatırıyoruz hocam. Gece yine ağrıdan uyandı ve dolven verdik. Pazar gününden beri dolven kullanıyoruz bu kadar çok ilaç kullanmanın bir zararı olur mu hocam? Teşekkür ederiz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dolven; gunde 4 defadan fazla vermeyin.
Kulaga, Sicak kompres; ilaveten yapilabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|