Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeğimle oruç tutma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bebeğimle oruç tutma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
menekse18 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı menekse18 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bebeğimle oruç tutma
    Gönderim Zamanı: 19 Saat 9 Dakika önce Saat 14:21
Merhaba hocam. Daha önce size yazmıştım ek gıda konusunda gerek olmadığını söylemiştiniz. Şuan 8 aylık erkek bebeğim 8 buçuk 9 kilo civarında, anne sütüyle devam ediyoruz ama biz yemek yerken sürekli yediklerimizden istiyor, yeni emzirmeme rağmen, verirsem ek gıda alıyor, sanki açmış gibi geliyor. Bir yazınızda okumustum anne adet görürse sütü azalmistir diye yazmistiniz yanilmiyorsam. Ben de adet gordum geçen ay, bir de ramazan da nasip olursa oruç tutmak istiyorum, iyice sütüm azalır mı. Bebeğimi emzirdikten sonra ek gıda aldığı kadar vermelimiyim yoksa sadece anne sütü ile mi gitmeliyim. Biberondan kutu süt vermeyi denedim onu da içti. Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilir misiniz. Bebeğim aç mi yoksa çok mu oburTongue
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119407
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Saat 19 Dakika önce Saat 20:11
Istiyorsa; tadina baksin, severse de istedigi kadar yiyebilir. 
Oncelik daima anne sutunde olacak! Anne sutu aldiktan sonra, ne isterse verin. 
Anne sutu en onemlisi. Oruc tutamazsaniz, kefaretini odeyin, hem de bir fakir sevinsin!!
Obur mu??
500 gram fazlasi var! Ac kalmadigi kesin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.