Lenf bezi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
alev-kerem
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 481 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: Dün Saat 17:23 |
Merhabalar hocam arkadaşımın yeğeni 1 yaşında çene altında lenf bezi şişmiş sonra o şişlik kulak arkasına geçmiş. Ailenin ilk çocuğu. Gribe bağlı olabilir demiş ailesi ama anne evham yapmış Dr da ultrason çekmiş, antibiyotik vermiş ve çocuk romotolojiye yönlendirmiş. Ağız kuruluğu var mı çok su içiyor mu gibi sorular sormuş aileyi kansere zemin olabilir deyip telaslandirmis. Lenf bezeleri hakkındaki görüşlerinizi biliyorum. Ancak yine de ailenin okuması için size raporu yolladım. Sağlıcakla hocam. Düzenleyen alev-kerem - Dün Saat 17:25 |
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
Ercan52
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 403 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Zaten reaktif yazılmış muhtemelen önemsiz gripten kalmadır. Birazdan kadir hocamda yazar ama bu tarz doktorları artık anlamakta zorluk çekiyorum “kanser” ne demek ya yazıklar olsun.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118881 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sjogren Sendomu mu???
Bu doktor GERI ZEKALI MI???? Sjogren sendromu; 40-50 yaslardan sonra gorulur!!! Allahin cahili! Hicbir sey yapmayin, kendiliginden zamanla kuculur!
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|