Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Can sıkıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Can sıkıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Alaraoy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 179
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alaraoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Can sıkıntısı
    Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2024 Saat 08:22
Hocam 34 aylık kizim var . Bakicisi var , isim yakın öğle arası beni görüyor.  Beşten sonra anne baba olarak gereken ilgiyi gösteriyoruz .ekransiz büyüyor . Park , oyun artık şartlar dahilinde ne varsa yapmaya çalışıyoruz . Yaz mevsimi bitince faaliyetleri azaldı haliyle .bir hafta önce de memlekette kuzeniyle çok güzel oyunlar oynadı alıştı arkadaşı olmasına ama tatil sonrası boşluğa düştü . Dönüşte  hircinlasmaya başladı . Mesela tuvaletini tutuyor , bebeksi hareketler yapıyor , ne dersek tam tersini yapmaya çalışıyor . Yani sormak istediğim şey can sıkıntısı bir sorun mudur. Ben buna çok icerleniyorum anne olarak . Arkadaşı yok çünkü yaşadığımız yerde . Birazda uzatmisim yazıyı kusura bakmayın . Teşekkür ederim . 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118364
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2024 Saat 08:53
Biraz bol resimli hikaye kitapları okuyun. 
Evet, canı sıkılıyor! Haklı. 
Yukarı Dön
Alaraoy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alaraoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2024 Saat 08:59
Yani bu durum çocuğunuz için bir sorun . Doğru anlamışım değil mi . Akranlarini görmek istemesi onun için yeme içme gibi bir ihtiyaç haline gelmiş artık 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2024 Saat 11:29
Olduğu kadar. Kardeş düşünürmüsünüz?
Yukarı Dön
Alaraoy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alaraoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2024 Saat 11:42
İstiyoruz hocam . Biraz zor geldi bize anne baba olmak o yüzden ağırdan aldık kardeşi :) 
Kreşlere de güvenemiyorum sekiz beş de cok uzun . Biraz daha büyüsün diye bekliyorum ama galiba kreş yolu göründü bizim kıza . 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2024 Saat 11:47
Karar sizin. İmkan ölçüsünde her ailenin farklı görüşleri olur, saygı gösteririz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.