5 yas aşırı terleme |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Dobi
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 229 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2024 Saat 09:43 |
Merhaba Kadir bey..oğlum 5 yasinda oyun oynarken aşırı terliyor kafasından sular damlıyor .. jimnastik dersinde bütün arkadaşları normal şartlarda terlerken benim oğlumun özellikle kafası ve yuzu sular içinde kaliyor bir sorun varmidir sizce.. son olarak hocam bugun d vitaminlerine baktırmak istiyorum ama burun akintilari var , hastalik d vitamini tahlilini etkilermi..şimdiden teşekkür ederim
Düzenleyen Dobi - 12 Eyl 2024 Saat 10:06 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Etkilemez. Tahili yaptırıp bana yazın.
|
|
Dobi
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 229 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tekrar merhaba Kadir bey..
Sonuçlar çıkınca size yazmanı istemiştiniz bundan 2 ay önce her İki çocuğumun D vitamini değerleri 38 idi Her gün düzenli olarak 600 ünitelik D vitamini kullanıyordum ve siz bana bulabilirsem bin Hatta Mümkünse 2000 ünite kullanmamı söylemiştiniz Ben binlik ünite aldım 2 ay önce düzenli kullanarak 2 yaşındaki kızımın D vitamini değeri 38'den 58'e yükselmiş 5 yaşındaki oğlumun D vitamini ise 37'den 53'e yükselmiş bu 2 ay boyunca bir haftada tatil yaptığımızı göz önünde bulundurursak çok da büyük bir Yükseliş olmadığını görüyorum Sizce 2000'lik üniteye geçmem doğru olur mu Malum önümüz kış hiç güneş göremeyeceğiz Kadir Bey Siz bu konuda ne düşünüyorsanız fikriniz bizim için çok önemli Şimdiden çok çok teşekkür ederim
Düzenleyen Dobi - 13 Eyl 2024 Saat 16:50 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
50-100 arası olması yeterlidir.
Bundan sonra, günde 1000 unite/gün vermeniz yeterli olur.
|
|
Dobi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merhaba Kadir bey en son 14 Eylül'de ölçtürdüm d vitamini 53 idi ve siz bana bundan sonra günlük 1000 ünitelik kullanmamı söylemiştiniz ben de 14 eylül'den bugüne kadar 5 yaşındaki oğluma günlük 1000 ünitelik d vitamini kullanıyordum bugün tekrar d vitamini ölçtürdüm 2,5 aydan bu yana d vitamini seviyesi 53'ten 36'ya düşmüş bu kadar kısa sürede binlik ünite kullanmama rağmen d vitaminin bu kadar düşmesi normal mi oğlum 23 kilo 120 cm 5 yaşına 2 ay kala süt dişi düştü ve bir hafta sonrra yenisi cıktı boy uzaması hızlı olduğu için d vitamini seviyesinin hızlı düşmüş olması mumkunmudur herhangi bir tahlil yaptırmamızı önerir misiniz ve 2000 lik ünite kullanmaya başlamalı mıyım bu süreçten sonra ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
Düzenleyen Dobi - 02 Ara 2024 Saat 23:20 |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
" boy uzaması hızlı olduğu için d vitamini seviyesinin hızlı düşmüş olması mumkunmudur"
Değildir! 2000 ünite kullanın.. Bu bilgi de, hala bu konunun CAHİLİ olduklarını kabul etmeyen Türk doktorlarına kapak olsun!!
|
|
Dobi
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tekrar Merhaba Kadir Bey oğlumun d vitamini düşüklüğü için yazışmıştık bana 2.000 ünitelik kullanmamı söylemiştiniz yalnız hiçbir yerde 2000 ünitelik bulamıyorum 1000 ünitelik vitamini 2 kere verirsem aynı şeye tekabül eder Şimdiden teşekkürler
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Aynı şey!
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|