Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak arkasi kemikte agri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak arkasi kemikte agri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yeltun Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 153
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak arkasi kemikte agri
    Gönderim Zamanı: 05 Haz 2024 Saat 11:39

Sayın hocam selamlar vaktinizi alıyorsam affola lütfen ama bi şekilde bir soru göremedim forumda. Kulak arkasi sacli deriye yakin yerde fotografta basparmagim ile gosterdigim yerde her 2 kulak arkasinda sivilce çıkarda hafif bastırınca ağrır ya öyle bir ağrı hissediyorum dokununcada sanki hafif bir sislik hissediyorum.kulak ağrım yok. Birde kafamı çevirmeden sadece göz hareketi ile sağa sola yukarı aşağı bakınca bir ağrı oluyor gozde.(göz muayenemi yeni yaptirdim bir sorun yoktu) 2gundur böyle birsey hissediyorum. Kulak arkasindaki lenf nodu yeri o kısımlarda mi oluyor. İlk defa böyle birsey yaşıyorum lenf ile ilgili olabilir mi acaba diye düşündüm. (Yas 35 boy 178  kg 61 bayan)

Düzenleyen Yeltun - 05 Haz 2024 Saat 12:42
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119724
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2024 Saat 16:59
Kızarıklık ve şişlik olsa idi önemli olabilirdi. Bunlar önemsiz. 
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2024 Saat 17:52
Hocam 2 gündür dokununca agri vardı şuan yok mesela.
Kizariklik ve dışarıdan bakılınca bariz belli bir sislik goruntusu yok ama ben elimle hissedebiliyorum. Ne kadar surede geçmez ise KBB ye gorunmeliyim hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119724
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2024 Saat 20:58
Ne zaman isterseniz. 
Yukarı Dön
Esnctn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esnctn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Saat 57 Dakika önce Saat 21:46
Merhaba, sonra geçti mi? Tarif ettiğiniz durum bende de var da
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Saat 46 Dakika önce Saat 21:57
Merhaba..bir anda belirmisti bende dokununca sivilce agrisi gibiydi.sonra agri geçti ve dışarıdan belli olmayan fakat benim fark ettiğim sislikler de çok daha küçüldü.suan hala fark ediyorum ben dokununca ama var yok arası çok kucuk.USG ile bakıldı önemsiz denildi.soguk alginligim falanda olmamisti o dönemler bir anda agri ile hissettim belkide dokununca farkettigim o minik şişlikler hep vardi. Boyun kisminda da ben de o şekilde kucuk şişlikler mevcut 10 yılı aşkındır  ama hep reaktif olduğu söylendi.
Yukarı Dön
Esnctn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esnctn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Saat 35 Dakika önce Saat 22:08
Dönüşünüz için teşekkürler, yurt dışındayım öyle kolay doktora da gidemiyorum sormak istedim o yüzden. Aynı baya, bende de önceden var mıydı bilmem bir anda hissettim dışardan bakan anlamıyor elimle dokununca hissettiğim şişlik sivilce ağrısı gibi birebir aynı. Önce damar falan sanıp çekindim ama deri ile ilgili olduğunu düşündüm sonra.
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Saat 17 Dakika önce Saat 22:26
Rica ederim ne demek kizariklik ve sicaklik yoksa aşırı bir büyüklük yok ve hareket ediyorsa, şişlikler  birbirine  yapisik  degilse genelde önemsiz oluyor sanıyorum bu gibi durumlar. Usg kan tahlili vs. Yapılmıştı sorun yoktu. Ama  tabi bir kontrol ettirmek insanı rahatlatıyor. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.