Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Şiddetli gaz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Şiddetli gaz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dadaş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dadaş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Şiddetli gaz
    Gönderim Zamanı: 08 Nis 2024 Saat 02:17
Hocam 35 yaşında bir bayanım. 1. 61 boy 64 kg. İnanılmaz gaz sıkıntım var.Hareketsiz bir insan değilim.  Ne yesem bağırsaklarım sürekli gaz üretiyor. 1 namaz vakti dahi abdest  tutamıyorum. Bu sıkıntı beni çok yordu. Yardımcı olursanız çok sevinirim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118298
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2024 Saat 04:24
Gunde 1 tane Festal draje cigneyerek alin. 1 hafta sonra goruselim. Iyi gelmezse, Safra kesenize bakilmasi icap eder.
Yukarı Dön
Dadaş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dadaş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2024 Saat 13:46
Hocam festal draje içerisinde domuz enzimleri varmış. Alternatif bbaşka birşey önerebilir misiniz

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2024 Saat 19:50
O enzimlerin insandaki enzimlerden hicbir farki yoktur!! Saflastirilmis halde olduklari icin, kullanilabilir.
Yoksa, diyelimki, domuz kanindan saflastirilarak, "TUZ" elde edildi! Buda mi yasak?
7. Asirda yasamiyoruz. 
Yukarı Dön
Doğa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Doğa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2024 Saat 23:35
Hocam bana kreon verildi o da pankreas enzimlerini içeriyormuş festal draje ile kreon birbirlerinin muadili midir? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2024 Saat 04:58
Ayni enzimler!! Fiyatlarini mukayese edin, anlarsiniz. 
Yukarı Dön
Doğa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Doğa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2024 Saat 11:45
Festal 72 tl iken kreon 800 civarı 😯 hocam muhteşem doktorsunuz ilaçları bile uygun fiyatlı olanını tavsiye ediyorsunuz. Hangi doktor bunu yapar pek sanmam. 
Yukarı Dön
aysgl1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aysgl1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2024 Saat 20:48
hocam başkasının sorusu üzerinden soru sormuş bulunuyorum, konu aynı olduğu için ayrı başlık açmak istemedim lütfen kusuruma bakmayın. Bunun gibi 2 soru cevabınıza denk geldim yaş 32 boy 167 kilo 60 hocam. Bende de bu durum bu sene yoğun bir şekilde baş gösteriyor ve karın şişliği çok oluyor. Yazınızı dikkate alarak 3 gün denemek adına eczaneye gittim fakat festal drajenin Türkiye’de olmadığını ona eş muadilinin de olmadığı bilgisi verildi. Safra kesesi ya da bağırsak enzim eksiliği olabilir demişsiniz, Türk doktorlarının eline düşmemek adına bu konuda bizi bilgilendirirseniz sevinirim hocam. Çok selamlar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.