Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İnek sütü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İnek sütü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zytnnnn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zytnnnn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İnek sütü
    Gönderim Zamanı: 20 Oca 2024 Saat 20:43
Hocam merhabalar, oğlum 26 aylık ve sizin dediğiniz gibi günlük en az 600ml süt içirmeyi düstur edindim. Kutu sütü içiriyordum fakat son 6 aydır yağlı inek sütü içiriyorum. Az önce bir sitede bir prof dr “ gece yatmadan önce süt içirmek zararlıdır, reflüyü artırır, gece yatmadan süt içirip yatırmaktan artık vazgeçin. 1 yaşından sonra da süt içirmek yerine ayran yoğurt kefir yedirilmeli.” Şeklinde söyledi. Ben her gece oğluma bir biberon (225 ml) ballı inek sütü içiriyorum. Size sormak istedim doğru mu bu durum? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118684
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2024 Saat 02:02
SAKIN hicbir Turk doktorun, Prof. dahi olsalar sut aleyhinde soyledikleri hicbir seye inanmayin!!!!
Bu salaklarin, dunyadan haberleri bile yoktur! 
Turkiye; sut tuketimi bakimindan dunyanin en geri ulkelerinden biridir! 
Ayrica da cocuklarda "Reflu" gorulen bir sey degildir!! Turkiye'de gorurler!!!
Bunun gibi ahlaksiz Prof. lar uste para verip bu gibi TV kanallarinda boy gosterip, kendilerine musteri 
cekmeye calisiyorlar! 
Ikincisi; Turk doktorlari; her kusmaya "Reflu" diyen ahmaklardir! Reflu'de kusma OLMAZ! Bunu dahi 
bilmezler. 
Bosverin, hicbir Turkce saglik ile ilgili  TV konusmasini dinlemeyin ve makaleleri okumayin.
Gulup gecin. Bunlar kendilerine gecim kaynagi arayan zavallilardir!

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.