|
Ağrı kesici |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lagaan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eki 2017 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2024 Saat 01:17 |
Hocam merhaba, 2,5 yaşında 14 kilo oğlum var. Mevsim dolayısıyla tekrar tekrar viral enfeksiyon geçiriyor. Şu an yine grip, 3 gündür Ateşi 39-40 arasında genel durumu kötü hareket edemiyor, vücuduna dokundurmuyor, su bile içmiyor. Asla Uyuyamıyor. Sanırım hem boğaz hem de miyalji dedikleri kas ağrısı oluyor. Ateşiyle uğraşmak istemiyorum ama özellikle uyku zamanları 1 er ölçek parol vermek zorunda kalıyorum ağrılar için. İlaçtan sonra rahatlayıp uyuyor bir süre. Ateşiyle oynadığım için huzursuz oluyorum. Acaba bu tarz griplerde calpol yerine ibufen kullansam daha mı doğru olur. Ateşe etkisi daha az mıdır bu ilacın calpole göre. Ateşi düşürmeden Ağrısını kesmek istiyorum mümkünse. Teşekkür ederim
Düzenleyen Lagaan - 04 Oca 2024 Saat 01:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O kadarlik Parol'den bir zarar gelmez.
Ayrica; "Parasetamol dozlari" makalemi. Yazarlar kismindan okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|