|
2,5 yaş kilo |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zelalim
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 2,5 yaş kiloGönderim Zamanı: 24 Ağu 2023 Saat 13:57 |
|
hocam merhaba, 2.5 yaşında ikiz erkek bebeklerimiz var. 33 haftalık 1850gr. civarında doğdular. 2 yaş sağlık ocağı ölçümlerinde biri 87cm.boy 14kg. diğeri 85 cm. boy 13kg. olarak ölçüldü. 2,5 yaş ölçümlerinde ise aynı sırayla biri 90cm. 12.5kg diğeri 89cm. 12kg.olarak ölçüldü. tablonuza göre kilo bakımından gerideler. bunu zaten ben de farkediyordum, gayet iştahlı bebeklerken bir anda yemeyi kestiler, kakaları top top oluyor çoktandır. yemek için hiçbir zaman zorlamamıştım. artık bizim elimizden kesinlikle yemiyorlar. evde pişen yada dışarıda aldıklarımız, yada abur cubur hiç farketmiyor, kendileri en fazla iki parça yiyip bırakıyorlar hepsini. gündüz doymadıklarından geceleri daha zayıf olanı 2 kere, diğeri de 3 kere süt içmek için kalkıyor, içmeden de tekrar uyumuyorlar. gün içinde de bir kez meyveli süt yapıp veriyorum. yapabileceğim birşey var mı hocam, zorlamak istemiyorum ama 6 ay içinde böyle kilo kaybı normal midir? şimdi keyifleri yerinde, ama açlık artık canlarına tak edince yine yemeye başlarlar mı hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2023 Saat 17:05 |
|
Kilo kaybı olsa, boyda da durma olurdu. Yanlış ölçülmüş olabilirler. Öbür ay belli olur.
1850gram doğmuşlar DAHA NE istiyorsunuz? Sakın karışmayın, şimdiye kadar ne yaptınız ise gayet iyi yapmışsınız. Aynen devam, sakın başkalarını doktor dahi olsalar karıştırmayın. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ağu 2023 Saat 17:06 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|