|
Düşme sonrası yüzdeki iz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ben_im ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2023 Saat 11:53 |
Merhaba hocam,
Kızım 6 yaşında. Haziran ayının sonunda ayağında terlik varken koşarken yüz üstü düştü. Dermatalogumuza sorduk teramicin cilt merhemi kullanın dedi kullandık. 1 ay içinde kabuklar düştü ama pembe pembe yeni deri belirgin bir şekilde farklı kaldı. Özellikle göz altında kılcal damarlanma oluştu. Bu izler için de hametan ile medicassol karıştırıp sürüyoruz. Hocam iz kalmaması için 2 aydan biraz daha az zaman olduğu için şansımız var diye umuyorum ne kullanabiliriz? Ya da bu normal bir süreç mi ben mi fazlası ile tedirginim? Yüzünde olunca açıkçası iz kalacak diye çok endişeleniyorum. Aklımda sürekli Contraxtubex mi kullanmalıyız sorusu var. Bir de biz Belçika’dayız hocam artık. Bulabilir miyiz bilmiyorum. Şimdiden çok teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Hametan ve Madecassol"un hicbir etkisi olmayacak. Sadece sizlere moral olmaya yarar. Faydali bir is
yaptiginizi sanarak mutlu olursunuz. Bir daha bu sekil bir yaralanma olursa; hemen Furacin kullanin. .
|
|
![]() |
|
Ben_im ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şuan iz kalmaması için yapılacak birsey var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok bosuna marsafa girmeyin. Zaten iz kalmayacak.
O pembe alanlar sonra beyazlasacaklar, ondan sonra normal cilt rengini alacaklar.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok saolun hocam 🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|