|
Epiglot? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haz 2023 Saat 23:25 |
Kadir hocam öncelikle iyi bayramlar dilerim.
Kızım 5 yaşında 3 gecedir gece 2-3 defa ve sabah kalktığında krup tarzı öksürüğü oluyor.uykusunda burnu tıkalı ve zor nefes alıyor genzinden ses geliyor.ateş,koku,dilde pas yok.bugün kızımın boğazına baktığımda dilinin arkasında birşey gördüm internet aramalarım sonucunda epiglot olduğunu anladım.fakat şu anda ne yapmalıyız?tehlikeli birşey midir biraz panikledim açıkçası.sizin yönlendirmeniz bizim için çok önemli.şimdiden çok teşekkürler🙏🏻
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Epiglot; herhangi bir gıdayı yerken veya içerken, nefes borusuna kaçmasına mani olan organdır.
Krup öksürüğü, GECE olur ve soğuk havaya çıkınca düzelir. Sizdeki, sıradan bir Grip öksürüğü. Sıcak buhar,Limonlu bal ve ColdMix uygulayın.
|
|
![]() |
|
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki Kadir hocam şu anda bu epiglotun görülmei normal mi?bir tehlike arz eder mi?onun için yapılacak bir şey var mı?çünkü daha önce görünmüyordu.
Düzenleyen catwalk - 01 Tem 2023 Saat 10:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap bile yazmayacağım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Kadir hocam.daha önce görmeyip şimdi gördüğüm bir şey olunca anne olarak panik yaptım.siz de haklısınız.kusura bakmayın.iyi tatiller dilerim.
Düzenleyen catwalk - 01 Tem 2023 Saat 12:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|