|
ALERJİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
UGUR DK ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2023 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 May 2023 Saat 14:08 |
hocam merhabalar kızım 5 yaşında carsamba akşamı yatırırken fark ettım kırmızı lekeler vardı ve daha sonra acile goturdum ıkı bacagından ayrı ayrı ıgne yaptılar sonecekmı dıye bırde zılkon dıye alerji şurubu verdıler sabaha bırseyı kalmamıştı ertesı aksam daha fazla oldu yıne acıle gıttık yıne ayrı ayrı ıgne yaptılar yıne sondu aksama yıne kotu oldu ve suanda eli ayagı yuzu şişti konu hakkında yardımcı olurmusunuz lutfen fotograf var ama ekleyemedım
|
|
UGUR DK
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim görmem lazım.
İğnelerin adını da yazın.
|
|
![]() |
|
UGUR DK ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2023 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NASIL RESİM EKLENIYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN
|
|
UGUR DK
|
|
![]() |
|
Deryaydn ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
Hizliresim. Com a gidin. Adres çubuğunuza yazın yani. Orada foto yükle seçeneğine tıklayın. Yüklenmeden sonra da oradaki bağlantıyı kopyalayıp buraya yapıştırın
|
|
![]() |
|
UGUR DK
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Döküntü HALA devam ediyorsa; Barsak solucanları sebep oluyordur.
Andazol şurup, şimdi:2 ölçek, 2 hafta sonra gene 2 ölçek verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|