Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Uyuz mu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Uyuz mu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Alara Sarıkaş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 52
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alara Sarıkaş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Uyuz mu
    Gönderim Zamanı: 20 May 2023 Saat 01:02
Değerli Kadir hocam,oğlum 13 yaşında 73 kilo 165.cm.Son 1 aydır devamlı kaşınıyor,kaşıdığı yerlere bakıyorum minik sivilce görüyorum,sonra kayboluyor başka bi yeri kaşınmaya başlıyor.Bugün saç dipleri de kaşınmaya başladı.Değişik hiçbir şey yemedi,rutinin de ne yiyiyorsa o.Zararlı yiyecekler de yemiyor içmiyor.Doktora götürdüm d3 kontrolü için,o arada kaşıntıyı da söyledim.Şurup yazabilirim dedi alerjik dedi,ama ben alıp kullanmadım size danışmadan.Sizce nedendir bu kaşıntı hocam,stres olabilir mi yoksa alerjik midir gerçekten? Kaşınmaktan derslerine de odaklanamıyor. Sağolun var olun hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2023 Saat 08:02
Uyuz, boyun ve yukarısını TUTMAZ... Kesin Uyuz değil. 
Saçlarını; Clear şampuan ile yıkasın ve iyi durulasın. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alara Sarıkaş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2023 Saat 13:28
Tamamdır hocam alalım tabi,fakat vücut kaşıntısını ne yapalım devamlı bi yerleri kaşınıyor 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2023 Saat 16:49
Bir "iz" varsa, resim gönderin. Bir de kaşıntılar vücudun hangi bölgelerinde. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alara Sarıkaş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2023 Saat 17:26
Hocam iz kayboluyor hemen,kabarcık gibi birşey.Şiddetli kaşıdığı için çok kızarıyor anlaşılmıyor.Daha çok kaba etleri sanki kaşınıyor,göğüs kısmı,kolları,butları,boynu,ve saç dipleri. Ben kaşınan yerlere kolonya sürüyorum hafiflesin diye sadece.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2023 Saat 18:56
Allerji şurubu deneyin. 
Zyrtec veya Allerset olabilir. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Alara Sarıkaş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2023 Saat 21:34
Kadir hocam tekrar merhaba,20 Mayısta yazıştık sizinle,fakat oğlumun kaşıntısı devam ediyor. Yazdığınız şurubu aldım hocam,kaşınınca veriyorum fakat 3 gün koruyor sonra tekrar kaşınmaya başlıyor.Saç diplerinden başlıyor bacaklarına kadar farklı bölgelerde oluyor.Döküntü çok az oluyor sonra kayboluyor hemen.Devamlı şurup vermek istemiyorum hocam sebebini bulmak istiyorum,sizin tavsiyeniz ne olur, kan mı versek ne önerirsiniz?Bugün kaşınınca hemen döküntüleri çekme imkanım oldu.Sağolun varolun hocam.

Düzenleyen Alara Sarıkaş - 25 Haz 2023 Saat 23:47
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2023 Saat 08:47
Kesinlikle "Uyuz" değil. 
Banyo araları 3 günü geçmesin, banyo sonu Kese yapsın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.