|
kan değerleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nis 2023 Saat 20:06 |
hocam 48 yaş, 47 kilo bayan..
bugün kan vermiştim çarpıntıdan dolayı... tahlillerin bir kısmı çıkmış sadece e devlette.... hocam bu yazdıklarım sınırın dışında diye işaretlenmiş.. SONUÇ REFERANS DEĞERİ RCB 3,90 4,1-6,2 MCHC 31,3 32-36 PCT 0,347 0,108-0,282 HCT 27,7 37-52 PLT 427 130-400 HGB 8,7 12-18 WCB 4,75 5,2-12,4 MHC 22,2 27-34 RDWCV 17,2 11.5- 14,5 Hocam hipertriodi de çıktı...10 sene önce de hipertriodi hastasıydım...düzelmişti..şimdi yine t3, t4 ve tsh birbirine girmiş değerler.... endokrine gideceğim onun için... demek ki çarpıntım bu sebeple imiş... hocam bu kan değerleri çoğu sınırların dışında.. kötü bir şey mi var :( bugün alt üst oldum.. moralim çok bozuk... daha doktora da sonuç göstermedim... size yazmak istedim...
Düzenleyen leyli - 12 Nis 2023 Saat 20:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hgb:8.7, cok dusuk bir deger, bu bile tek basina carpintiya sebep olur.
Eger gorunumunuz, soluk degilse, "Kan Sayimini" tekrar BASKA ozel bir laboratuvarda yaptirip bana yazin.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
görünümüm soluk değil bence.....yani daha önceki gibi..aynı...devlet hastanesinde yaptırmıştım tahlili..özel de mi yaptırayım hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
MUTLAKA!!!! Sakin doktor ile Laboratuvarin ayni ortamda oldugu yerlere guvenmeyin!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O zaman hastaneler olmaz mı hocam...ben İzmir'e araştırma hastanesine randevu almıştım. Bu durumda nereye gidilmeli
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Oraya bir gidin bakalim..
Sonucu bana yazin, sakin bana sormadan ek islemler yapmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|