|
Esim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2023 Saat 23:51 |
Hocam esim 3 gundur rahatsiz ilk gun atesi 40 lara cikti ve 3 gundurde 39 dan assagi inmiyor dun gece sacmalamaya basladi garip garip konusmaya basladi ilac icmeye okumai diyor bisey okuyacaktin ya diyor.odama askerler geldi su durdurdu onlari.yada ne biliyim niye boylesin neyin var diyorum adres soruyolar ya bana ondan filan diyor gece gece cocuklarla odumuz koptu babamda biyle garip konustugunda beyin kanamasi gecirmisti cunki aslinda.bugun zorla doktora gitmeye ikna ettim.ankara gata acile gittik orda atesi 39 cikti kan aldilar idrar ve rontgen.kanda CRP Sİ 358. Kusurat cikti WBC si 28.5 cikti.antibiyotik yazdılar.sacmalayarak.kinusmasida atesten dediler.gonderdiler cuma kontrole gel dediler haftaya cuma.hicam bu yasadigimiz olayda durumumuzu bi degerlendirirmisiniz
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk sayfada, Yazarlar kismindaki:
"Alice in Wanderland Sendromu" ve Enfeksiyoz Mononukleoz ile ilgili makalemi okuyun, sakin hicbir ilac vermeyin. Ates 1 hafta surecek. Turk doktorlari bu hastaliklari bilmezler, onlara bosuna dert anlatmaya calismayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|