|
Ateş Döküntü ve tahlil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
busra.e ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2023 Saat 15:09 |
Hocam arkadaşım için yazıyorum.22 aylık 11 kg kız çocuk. Üç dört gün yüksek ateş sonrası tüm vücudunda eller ayaklar hariç yüzü dahil döküntü oluşmuş. Fotoğrafta tam belli olmuyor fotoğraf eklemiyorum. Bugün götürdükleri doktor altıncı hastalığa benziyor demiş tahlil yapmış ve sonuca göre yorumunda karaciğer fonksiyonu bozulmuş demiş bir de kemik iliği baskılanmış demiş. Sadece ateşlenirse ateş düşürücü kullansın başka ilaç değil demiş Aile baya korkmuş size sormak istedim tahlili yorumlayabilir misiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6. Hastalik.
Anemi:Yok Kan Hastaligi:Yok. Antibiyotik: Gerekmiyor. "kemik iligi baskisi" filan yok, k.c.ndan uydurmus, Viral enfeksiyonlarda olana degisiklikler. "karaciger fonksiyonu" bozuk degil, sadece viral enfeksiya bagli hucre yikimina bagli yukselme var. Karaciger hastaligi olsa, AST: 2000-3000 ler civarinda olurdu! Teshis dogru, geri kalan soylenenlerin tamami yanlis. SAKIN hicbir sey yapmayin, hicbir ilaci kullanmayin, hicbir (sozum ona)ileri tetkik yaptirmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|