Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
NagihanKY Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 328
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NagihanKY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak
    Gönderim Zamanı: 29 Mar 2023 Saat 15:28
Merhabalar
Kızımda(5.5 yaş) son günlerde farkettiğim işitme sorunuyla ilgili doktora gittik. Doktor muayenesinde kulaktaki sıvının katılaşıp duvar gibi olduğunu söyledi çocuk bu yüzden duymuyormuş. Gerçekten de çocuğum beni duymuyor hocam normal sesle konuştuğumda duymuyor sesimi yükselttiğimde de kısık sesle konuştuğumu söylüyor. Doktor bize 10 günlük antibiyotik verdi hocam sonrasında tekrar muayene edecek. Sizin düşünceniz nedir ?

Düzenleyen NagihanKY - 02 Nis 2023 Saat 04:19
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118707
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2023 Saat 19:06
Dusuncem!! 
Tipik bir Turk SAHTEKARI!! 
1- Tek basina isitme azligi olan bir hasta asla antibiyotiklerle duzelmez! Kendisi de bunu bal gibi biliyor.
Bu sahtelarlik turu Turkiye'de en yaygin kullanilan bir sahtekarliktir. Size kasten hicbir ise yaramayacak 
tonla ilaclar, Antibiyotikler verilir, tabiiki de duzelme olmayinca da, "- Siz de goruyorsunuz, biz elimizden 
geleni yaptik ama ilaclarla duzelmiyor, buyurun ameliyata" diyecek!!!
2- SADECE: Iliadin damla, 5 gun, gunde;2x2'ser damla her iki burun deliklerine sirt ustu yatar durumda damlatin..

Bu sual: Bugun 3. defa soruldu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hep ayni Turk doktor sahtekarligi. Makale ve Forum yazilarimi okuyun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Mar 2023 Saat 19:06
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NagihanKY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2023 Saat 22:46
Hocam ben illiadini kullandım hatta bir kaç gün ara vermiştim sonra tekrar 5 gün daha kullandık ama kulak duymuyor değişen bir şey olmuyor. Bunun başka bir yolu yok mu hocam? Antibiyotik kullanmadım kullanmıyorum ama başka yol kalmıyor gibi. Hiç bir şey açmıyor kulaklarını çocuğun duymuyor okul hayatını da etkiliyor artık.

Düzenleyen NagihanKY - 01 Nis 2023 Saat 22:47
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2023 Saat 03:03
EGER; "kulaktaki sivi" koyulasmis ve "Glue" denilen hale gelmisse, sadece, parasentez ile o kitlenin 
alinmasi yeterlidir. Sakin baska islem yaptirmayin ve bir daha kulak agrisi olursa sadece: Iliadin damla kullanin. 
Bilhassa allerji ilaclari, Orta Kulaktaki Sivinin koyulasmasina sebep olurlar. 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NagihanKY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2023 Saat 04:09
Evet kulaktaki sıvının artık zamk haline geldiğini söyledi doktor ve antibiyotik verdi önce bu şekilde tedavi edilecek dedi eğer açılmazsa tedaviyle tüp takılması şeklinde bir operasyondan bahsetti.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2023 Saat 18:30
KESINLIKLE duzelmeyecek... Tam bir sahtekar! 
Sadece, "Parasentez" ile o "glue"nun alinmasi yeterlidir. SAKIN tup filan taktirmayin. 
Baska KBB doktoruna gidin. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı NagihanKY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2023 Saat 20:39
Anladım hocam ben zaten antibiyotik başlamadım bana mutlaka kullanın dedi illede belki kullanmadığımı söylersem işlemi yapmaz. O zaman hiç antibiyotik olayına girmeden direkt operasyon talep edelim. 

Parasentez işlemi basit bir işlem mi peki hocam riskleri var mı?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2023 Saat 22:26
Basit bir islemdir. 10 dakika bile surmez. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.