|
Tüylenme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Oca 2023 Saat 14:35 |
|||||
Merhaba hocam 26 Ağustos 2013 doğumlu kızımın özel bölgede tüylenme fark ettim ama göğüslerde falan başka bir belirti yok nette okuduğumda böbrek üstü bezlerinden falan bahsediliyor bu durum neden olmuş olabilir ?
|
||||||
![]() |
||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Sacmalik. Sizlere kac defa anlattim. Turkce siteleri OKUMAYIN diye!
Bunlarin tamami sizleri korkutup, doktorlara kosmaniz icin yazilmistir! Bobrek ustu bezinin hastaligi: Adrenogenital sendrom'dur! Kizlarda gorulen ve "tuz kaybetmeyen tip"; DAIMA, cift cinsiyetli dogarlar! Klitoris buyur ve penis seklini alir! Ic organlar disi olmasina mukabil, dis gorunum erkeksidir. "Tuz kaybedici Tip" Dogumdan itibaren, kilo kaybi ve su kaybi vardir. Tedavi edilmezlerse; Birkac hafta icinde vefat ederler. NE YANI!! Sizin kiz bunlardan hangisine uyuyor? Siz Turkiye"de bu Adrenogenital Sendromu bilen bir tane bile doktor oldugunu mu saniyorsunuz??? Bana bu hastaligi, ikinci sinif sonu (yil 1965) Fizyoloji sozlu imtahaninda Prof. Dr. Sadi Irmak sormustu da o sayede IYI ile gecmistim. Bunu da ancak, benim gibi Guyton'un Fizyoloji sini okuyanlar bilir! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Oca 2023 Saat 18:46 |
||||||
![]() |
||||||
Zeynep0646 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
|||||
Peki hocam o bu durumu sadece ergenlik olarak mı değerlendirmeliyim erken değil mi
|
||||||
![]() |
||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|||||
Hayir, soya cekimdir!! Vardir soyunuzda biraz esmer ve tuylu kimseler onlara cekmislerdir.
|
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
|||||
Anladım hocam teşekkür ederim. Son zamanlarda o kadar duyuyoruz ki 8-9 yaşında regl olan kız çocukları ve bunları hazır paketli gıdalara bağlıyorlar (tavuk cipsi Fas’ta food gibi) bu konuda ne düşünüyorsunuz fikrinizi merak ettim
|
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|||||
Onlarin tamami sahtekarlik!!
Sirf Endokrin doktorlarinin kendilerine hasta cikarma uckagidi! Paketli gidalarda boyle bir ozellik EGER VAR ISE; niye eriskin erkeklerde, feminizasyon olmuyor? Turk doktor palavralarindan uzak durun. Erken ergenlik ile ilgili yazimi sabit Forum kismindan okuyun. SAKIN Turk doktorlara inanmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Oca 2023 Saat 18:45 |
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|