|
Gece öksürüğü |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
OzgurunBabasi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OzgurunBabasi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gece öksürüğüGönderim Zamanı: 19 Ara 2022 Saat 01:51 |
|
Hocam merhabalar. Oğlum 5 yaş 21.7 kg. Aylardır geçmeyen gece öksürüğü var. Gündüz ise öksürük sadece çok efor sarfettikten sonra bir-iki kez oluyor. Hasta olduğunda gece öksürük sıklığı ve şiddeti haliyle artıyor. Hasta değilken de 1 - 2 saatte bir öksürerek uyanıyor. Uyurken burnu açık. Öksürükler kriz şeklinde değil. Öksürük sonrası yutkunma sesi duyuyorum. Öksürük savunma mekanizması olduğundan hiç kesmeye çalışmadım. Bal limon, gerektiğinde cold mix ve sıcak buhar, serum fizyolojik devam ettim hep.
Eski postlardan birinde geniz akıntısı olabileceği, iyi tedavi edilmemiş sinüzit kaynaklı olabileceğini yazmışsınız ve illiadin damla baş aşağı sarkacak şekilde önermişsiniz, denedik ancak bir değişiklik olmadı. Yaşından dolayı henüz sinuslerin tam gelişmediğini biliyorum. Maske şeklinde bir ağrısı da yok. Varsa da söylemiyor. Başka sebepten antibiyotik kullanmak durumunda kaldığımız dönemlerde gece öksürüğü kesiliyor antibiyotik bitimine 3 gün sonra tekrar başlıyor. Sinüzit olma ihtimali var mı? Sahtekarlığa maruz kalmamak için bu şikayetler ile doktora hiç gitmedim. Öneriniz olur mu hocam. Saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2022 Saat 18:40 |
|
Sinuzit; oksuruk yapamaz. Daima bas agrisi yapar.
Ilaveten yastigini yukseltin.
|
|
![]() |
|
OzgurunBabasi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OzgurunBabasi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2022 Saat 18:41 |
|
Vakit ayırdığınız için Teşekkürler hocam. Saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|