|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2022 Saat 19:43 |
hocam 47 yaşında ve 47 kilo bayanım. 10 gün önce grip başladı.. her yerim ağrıyordu, kas ağrılarım ve baş ağrım çok idi... bir de boğazım çok ağrıyordu... titreme ile başladı hastalık ama hiç ateşim olmadı.. ilk iki gece sabaha karşı ter içinde kaldım... hocam, bütün şikayetlerim geçti...sadece boğazım berbat..boğazımın ağrısı geçmiyor bir türlü... sürekli ağrı bir sağ bağdemcik, bir sol bademcik, bir yutak kısmı, ve gıcık ile birlikde gıcığa bağlı öksürük..hocam daha önce benim en kötü boğaz ağrılarım bile 2 gün sonra biterdi....şimdi bu tam 10. gün.. boğaz ağrım hala çok fazla... dilde pas ve ağızda koku yok diye düşünüyorum.. ateş yok... bu nasıl bir şey hocam.. strep A dedikleri bu mu yoksa.. geçmiyor bir türlü hocam.. bu nedir böyle :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip. Bu seneki Gripler boyle, Agri icin;Tantum Verde sprey kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|