|
Acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eki 2022 Saat 02:23 |
Hocam bu akşam yemeğe çıkmıştık oğlum tiz karabiberi önüne döküp yedi o an bir sakıncası olacağını bilemedim ama eve geldikten sonra çok fazla öksürmeye başladı sık sık öksürüyor zaten oksuruyordu ama yemekten geldikten sonra sayısı çoğaldı 4yas internette karabiberin çocuklarda akciğere kaçarak ölüme dahi sebep olacağı yazıyor ne yapmam gerek hocam acaba gerçekten karabiberden mi öksürüyor ben de tereyağlı pekmez verdim önce öksürüğünükessin diye şimdi de onu da vermekte tereddüt etdim ne önerirsiniz hocam gerçekten ciğerine kacmissa ölüme sebebiyet veririmi Allah korusun
|
|
![]() |
|
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemen acile götürmem gerekirmi eğer gerçekten ciğerine toz karabiber kactiysa bu nasıl anlaşılır röntgen mi gerekiyor sonrasında hangi işlemler yapılmalı telaşla gidip de her dediklerini yapmaktan korkuyorum sizin yonlendirmenizi bekliyordum hocam şu an uyuyor hafif horlama gibi sesi var burnu da tıkalı olduğu için sesi ayırt edemiyorum bu gün motora da bindik hava soğuktu öksürüğünu o da tetiklemis ola bilirmi .kendimi çok sucluyorum neden izin verdim yemesine yeme anında hiç oksurmedi hocam eve geldikten sonra başladı hatta kustu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir şey gerekmez. Sıcak su buharı uygulayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|