Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip hallerimiz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip hallerimiz.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kırçiçeğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 198
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kırçiçeğim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip hallerimiz.
    Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2022 Saat 10:52
Sayın Hocam çocuklarımızı sizinle büyütmenin ayrıcalığını yaşarken sayenizde 11 yaşına kadar getirdik. Artık büyüdüler bağışıklık yerine gelmiştir demeye kalmıyor her sene okul başladığında ilk hafta sonu grip halleri başlıyor. İlk arza boğazım batıyor ve akşamına yoğun bir grip başlıyor. Evet dediklerinizi yapıyorum biliyorum dil temiz ateş yok ama seyir eden arzalar hep grip belirtileri. Bu yaşlarda kullanacağım akıntısını biraz olsun azaltacak bir ilaç var mı hocam. Çok grip oluyor ve bana bulaştırıyor. Bir kaç gün sonra bende de belirtiler başlar. Bu sene artık 3 kez grip oluruz. Sizden ricam bu vakalarda ne kullanalım hiç bir şey rahatlatmıyor belli bir gün geçince hastalık kendiliğinden geçiyor ama o günler gerçekten yorucu ve hırpalayıcı. Teşekkür ederim vakit ayırım okuduğunuz için iyi ki varsınız.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118420
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2022 Saat 16:20
Maalesef; günümüzde Gripleri iyileştirici veya bulaşmasını önleyici  bir ilaç yok.Bu maksatla satılan bir sürü
 ilaç var ama bunların tamamı arazları baskılayan ve sahte iyilik hali yaratan ürünler. 
Piyasa verildiğinde, grip aşısı olabilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.