|
Halsizlik tansiyon boyun fıtığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2022 Saat 14:29 |
Hocam size kendim için bir sorum olacak. Fikirleriniz benim için çok kıymetli. Ben 37 yaşındayım boynumda ters kavis ve 2 yerinde fıtık var. Sol kolum neredeyse durmuş durumda koluma ağrı yapıyor bunun için 1 yıl önce fizik tedavi gördüm iyi gelmişti ama bu sene başa döndüm. Ayrıca ferritinim d vitamini demir ve b 12 değerlerim çok düşük. Şimdi hayat kalitem iyice düşmüş durumda 3 tane çocuğum var. günlük işlerimi bile yapamaz oldum canım içimden çekilmiş gibi halsiz ve yorgun kalıyorum. Tansiyonum 8 e 6 ya düşüyor. Boynum için doktor kas gevşetici iğne veriyor 6 tane ama onların da etkisi çok kısa sürüyor. Tansiyon için ilaç vermiyorlar. Yüksek olması sıkıntılıymış diye. Boynum, kan değerlerim ve tansiyonum beni bitiriyor bana bi yol gösterin hocam. Yarın yine fizik tedaviye gidicem kan vericem ama biliyorum ki yine çözüm olmayacak.
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ferritin ve Demir ve B12 değerlerine boş verin. HGb değeriniz:11g/dL ve üstü ise, sakın Demir ilacı kullanmayın.
Hemen şimdi 1 ampul "Dvit3" alın ve kırıp, bir parça ekmek üstüne boşaltıp yiyin. Fizik tedaviye devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|