|
Alerji ilaclari |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Melek57
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 441 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Alerji ilaclariGönderim Zamanı: 22 Ağu 2022 Saat 13:45 |
|
Merhaba hocam uzun zamandir kulagimda sanki baloncuklar patliyormus gibi oluyor burnumu silerken falan tek kulagimda var sadece sabah kbb doktoruna gittim iki tane alerji spreyi ve bitane hap verdi senin alerjin var dedi mevsimsel dedi😄 halbuki hicbir alerjik belirtim yok neyse aldim receteyi kapidan cikarken attim çöpe simdi size asıl sorum illiadin kullansam kemdime bu rahatsizligima iyi gelirmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2022 Saat 16:17 |
|
Tek ilacı var, oada İliadin damla! İliadin sprey alın, damlalıklı başka bir şişeye boşsaltın.
5 gün. Günde:2x2'şer damla, sırt üstü yatar durumda damlatın. Her bir buruna damlattıktan sonra, başınızı o tarafa çevirip, 1-2 dakika bekleyın. Bakmayın siz palavracı Türk doktorlarına, onlar her şeye Allerji derler, asla da Grip teşhis etmezler.
|
|
![]() |
|
Melek57
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 441 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2022 Saat 16:22 |
|
Cok teşekkürler hocam cok sey ogrendik sizden sizi tanimasam hemen gider alip kullanirdim o ilaçları iyiki varsiniz Allah size uzun sağlıklı ömür versin
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|