|
Beslenme+gelişim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lagaan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eki 2017 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mar 2022 Saat 22:22 |
Merhaba kadir bey, 9 aylık bir oğlum var. 2900 kilo 46 cm doğdu ilk 7 ay sadece anne sütü aldı. Ek gıdaya başladık ancak yemeye istekli değil. Hala neredeyse sadece anne sütüyle besleniyor. Günlük iki tatlı kaşığı kıymalı sebze ve 100 ml falan yoğurt ancak yiyor. Bazen hiç yemiyor sadece emiyor. kendi isteğiyle 3 saate bir düzenli emiyor. Emdiği için yemesini pek önemsemedim ancak 7. Ayda boyu 68 kilosu 9.200 dü şimdi yani 9. Ayda boyu 69 kilosu 9.400. 2 ayda pek bir gelişim göstermemiş. Kilosu tablonuza göre iyi çok sorun etmedim ama boyu sanki uzamıyor. Bu yüzden aç mı bırakıyorum kaygısı oluştu bende. Ek gıdayı az almasına rağmen kabızlık yaşıyoruz 4-5 güne bir miktarı fazla olmayan ve zorlanarak sert kaka yapıyor. Kaka düzeni hep 4-5 gündü ama cıvık kaka yapardı. Pirinç muz patates hiç vermedim. Açlık kabızlığı mı yaşıyor acaba? Takip için Doktora gitmiyorum. Sadece sizin yazdıklarınızı okuyarak büyütüyorum. Değerlendirirseniz çok sevinirim.
Düzenleyen Lagaan - 22 Mar 2022 Saat 23:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118567 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
600 gram fazlasi var..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|