|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ÖzlemBaharGülce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ÖzlemBaharGülce
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2022 Saat 00:14 |
Hocam merhaba, 33 yaşındayım. 3-4 gündür şiddetli baş ağrısı, boyun, ağrısı fiilan var, hatta ilk kez yaşıyorum sırt ağrısı ve k aburga ağrısı bunun yanında yanlarım ağrıyor
![]() Bugün illiadin e başladım Dvit3 aldım başladım,, 20 damla aldım, prospektüsünden pek birşey anlamadım ![]() Hocam doktor arkadaş aspirin kullanmamı önerdi, ağrılarım çok fazla ağrı kesici olarak aspirin almalı mıyım, parol alıyordum normalde. Cevaplarsanız çok sevinirim, hastane fobim var. Kolay kolay gidemiyorum, hastanedeki doktorların söylediklerine de güvenmiyorum maalesef
Düzenleyen ÖzlemBaharGülce - 08 Şub 2022 Saat 00:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde; 1000 unite D vitamini olacak sekilde alin.
Grip veya Covid olmaniz onemli degil, artik Covid de, Grip gibi seyrediyor ve yapilacaklar ikisinde de ayni. |
|
![]() |
|
ÖzlemBaharGülce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ÖzlemBaharGülce
Teşekkür ederim hocam, iyi ki varsınız 🙏 1000 ünite 7.5 damla değil mi internetten baktım bir sürü farklı şey yazıyor.
Düzenleyen ÖzlemBaharGülce - 08 Şub 2022 Saat 08:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her urunde degisir.. Ilac kutusunun ustunu okuyun. Bir ilactaki D vitamini konsantrasyonu diger bir urunden
farkli olabilir. Anlayamadi iseniz, yazanlari bana yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|