|
Novalgin |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
erhazan
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: NovalginGönderim Zamanı: 30 Oca 2022 Saat 10:12 |
|
Hocam migren hastasıyım ve novalgin kullaniyordum ancak DSÖ bu ilacı yasaklamis ve şu an ilacı bulamıyorum. Acaba migren icin onerebileceginiz baska bir ilaç var mıdır? Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2022 Saat 18:38 |
|
Kim yasaklamis??
Bunu size kim soyledi? Eczacimi??? Size pahali ilac satmak ister. Bakanlikmi??? Geralgin-M alin, icerigi Novalgin!!! Baska bir Eczaneye gidin. Yasaklanma filan yok. Benim bildigim, '70'li yillardan beri satilan bir ilac.
|
|
![]() |
|
erhazan
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2022 Saat 21:36 |
|
Sivas'ta yaşıyoruz hocam, sorduğumuz tüm eczacılar yok, toplanıyor dedi. Internette de buna benzer haberler vardı, yan etkileri fazla diye toplanıyor şeklinde. Ben de yıllardır bunu kullanıyorum, diğer ağrı kesicilerin etkisi de olmuyor migrene.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2022 Saat 03:35 |
|
Geralgin-M alin. Ayni Novalgin dir. Herhalde, saglik bakanligina gerekli rusveti vermediler!
Turk doktorlari Novalgin'e laf ederler, ondan sonra da, Acile yuksek ates ile gelen 3 aylik bebege bile DAMARDAN Novalgin ampul verirler. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Oca 2022 Saat 03:36 |
|
![]() |
|
zeynep82
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Şub 2022 Saat 02:13 |
|
Hocam ben de novalgin üzerine yazı ararken bu yazıya rastladım.Merakım şu ki sizin tavsiyenizle novalgin kullanıyorum ağrı olduğunda.Bir kaç kişiyle konuştum onlara da sürekli sizin yazdıklarınızı söylüyorum.Herkes de novaljinin çok tehlikeli ve kullanmamam gerektiğini söyledi.Kulak asmadım ama söyleyenlere açıklayabilmek adına neden bir grup sürekli bu ilacı kötülüyor.Hastanelerde bonibon gibi yan etkisi sayfalar dolu ilaçları gözü kapalı veren yüzlerce doktor varken neden bu ilaca karşı ön yargılılar?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Şub 2022 Saat 19:22 |
|
Niye mi??? Ucuz ilac!!! Hicbir doktora da diger ilac firmalari gibi RUSVET vermiyor!
O ayni SALAK doktorlar, hem boyle "umaci" laflar ederler, hem Acillerde yuksek ates ile gelen avuc kadar bebeklere, DAMARDAN Novalgin verirler!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|