Hamileyken kaç kilo aldınız?Ne kadarını verdiniz? |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 21> |
Yazar | ||||
yeşim
Altın Üye Süper Anne Kayıt Tarihi: 14 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4345 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 19 Nis 2008 Saat 10:23 |
|||
Ben 54 le hamile kaldım 69 la doğum yaptım.Doğumdan 10 gün sonra tartıldım.60 a inmiştim.Kızlar ben 9 kilo mu taşıyordum?Şuan 55 kiloyum.Ekstra diyet falan yapmadım.Sağolsun ikizlerim kilo vermeme çok yardımcı oldu çoook...Ve iştahımda hamileykenki gibiydi.Valla korkmadım değil.Süt veren insan çok acıkırmış.Ama kızlar ben çok su tüketen bir insandım.hamileliğimdede çok su tükettim.Kilo vermemde bana yardımcı olduğuna inanıyorum.
|
||||
İkizlerim Azra ve Arda
|
||||
bıdık
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 29 Oca 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 589 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
ben 53 le başladım 67 ile bitirdim doğumda 6 kilo verdim üç ay sonra ise 53 oldum şu anda 52,5 kiloyum,ben çok yemek yiyen ama klio almayanlar grubundayım çünkü emzirmeden dolayı çok acıkıyorum ve yiyorum
|
||||
oğuzkağan
Altın Üye Kayıt Tarihi: 10 Oca 2008 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 2960 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oğuzkağan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
hamileliğe 64 ile başladım.80 ile tamamladım.hamileliğimin son üç ayını yatarak geçirdiğimde çok kilo almaktan korkmuştum.yine de çok fazla olmasad aldım.bende 3 ayda tüm kiloları vermiştim.hiçbir diyet yapmadım.oğlumun uyku sorunu ve çok fazla su içmem kiloları vermemde yardımcı oldu.şimdi ise 62 kiloyum Düzenleyen oğuzkağan - 19 Nis 2008 Saat 19:56 |
||||
[
|
||||
HaYaL
Altın Üye Gece Bekçisi Kayıt Tarihi: 14 Kas 2007 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 3525 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
amanınnn eski kiloya dönemeyen ben varım heralde sadece
ben 58 kiloyla hamile kaldım 80le doğum yaptım. doktorum beni diyetisyene bile göndermişti şuanda 64 kiloyum. gerisi nezaman gidecek Allah bilir
|
||||
duygu07
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7483 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
Yok erken canım senin için daha kaç ay oldu yahuuu. Ben de hemen veremedim ama biraz sıvı tüketimini fazlalaştırdım ve hemen doğum sonrasındaki kiloma döndüm. Heee memnun muyum hayır. Daha çok kilo vermem gerekiyor.
|
||||
HaYaL
Altın Üye Gece Bekçisi Kayıt Tarihi: 14 Kas 2007 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 3525 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
duygucum buluşma fotolarınızdan hatırladığım kadarıyla senin hiç fazlan yok diye düşünüyorum. bence harikasın bana gelince süt problemi yüzünden buaralar yedirmedikleri şey kalmıyo banadoğumdaki kilomu bile geçicem nerdeyse
|
||||
duygu07
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7483 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
merak etme canım verirsiiiiin. Nolur beni dinle sen. Güzel yorumun için teşekkür ederim ama iyi ki apartmanda havuz var bizim de kimsecikler görmeyecek göbişimi Fotoğraf da çekmem öle bikinili mikinili. Zaten çeksem eklemem Yani o göbişi saklıyorum.
|
||||
HaYaL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|||
yaaa duygucum nedir bu çektiğimiz göbişlerden
aynı dert bendede var. doğumdan sonra ilk zamanlar hiç gçbeğim kalmadı diyodum. meğer o kocaman göbeğe gözüm alışmışya bebek olmayınca küçük gibi gelmiş. yeni yeni farkediyorumki aslında bende hala 5 aylık hamile gibi göbek kalmış
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 21> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|