|
B12 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülnaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2022 Saat 02:45 |
Merhaba Kadir Bey ben de çok unutkanlık var yada ezberledigimi çok çabuk unutuyorum. Dil öğreniyorum ezberledigim hiçbir kelime aklımda kalmıyor B12 vitamini almak istiyorum siz B12 vitaminleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? Tavsiye ettiğiniz var mı ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
B12 vitamini sahtekarliklarina kanmayin.. Eksikligi: Pernisiyoz Anemi yapar... Hafiza guclugu degil.. Ezberliyeceginiz kelimeleri, "Kopya hazirlar" gibi ufak kagitlara yazin ve devemli yaninizda tasiyin, her firsatta goz atin. Bilhassa cumle iclerinde kullanirsaniz, kolay kolay aklinizdan cikmaz. B12 SAHTEKARLIGI: YAZIMI OKUMADINIZ HERHALDE! Inanmayin. Sirf ilac baslayip, defalarca gitmeniz icin, boyle yuksek gosteriyorlar! B12 Test kitleri Turkiye'ye geldikten sonra bu soytariliklar basladi. Hem Test kiti satarak, hem B12 satarak halki bu gibi assagilik doktorlar sayesinde dolandiriyorlar! B12 Test kitleri gelmeden once, NIYE kimsede B12 gorulmuyordu?? Siz hic B12 vitamin eksikligi oldugunda, "Pernisiyoz Anemi" denilen bir hastalik oldugunu ve, bununda SADECE yaslilarda, midede "Intrinsic Factor" eksikligi oldugunda, B12 vitaminin emilememesi sonucu oldugunu duydunuz mu?? Gunumuz doktorlarinin kacinin bundan haberi vardir? Cevrenizdeki doktorlara bir sorun bakalim, ne cevaplar alacaksiniz! Hadise, B12 vitaniminin yoklugu degil EMILEMEMESIDIR. |
|
![]() |
|
Gülnaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okumuştum Kadir Bey ben test yaptırmadım sadece ezber zayıflığını B12 eksikliginden olduğunu sanıyordum. Çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|