|
Bronşit safsatası mi yine |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2021 Saat 14:26 |
Hocam ciğer röntgeninin linkini paylaşıyorum. Göğüs hastalıkları uzmanı bronşit olmuş dedi şu iki ilacı verdi. İlaçları aldım ancak sizden cevap alıncaya kadar kullanmayacağım. Şimdiden çok teşekkür ediyorum hocam. Nac900mg efervesan tablet ile 100mcg/6mcg aerosol inhalasyon çözeltisi verdiği ilaçlar
|
|
![]() |
|
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada yazmayı unutmuşum röntgen eşime ait yaş 40
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Yazmayı unuttuğum birsey daha, 15-20 gün önce ateşlendi başı ağrıdı nefesi daraldı terleyip duş almayı dusundu, dustayken hiç nefes almayinca covid mi diye teste gitti negatif çıktı. O gün bugündür aşırı bir nefes darlığı yok ama aldığım nefes yetersiz kalıyor havayı içime doldura doldura çekmek istiyorum her nefes alisimi derin nefes şeklinde alırsam yeterli oluyor diyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resim acilmiyor..
Ama Rontgen olmadan da yapilanlarin resmen SALAKLIK veya SAHTEKARLIK oldugunu soyleyebilirim. SAKIN: NAC kullanmayin. 1- Bronsitte hadise, bronslarin daralmasidir, balgam DEGILDIR. Bu sebeple NAC gerekmez. ayrica da, NAC ve benzerleri "Balgam eritici" olarak agizdan VERILMEZLER! Ozel sekli ile dogrudan puskurtme ile dogrudan akcigerlere verilmeleri gereklidir. Agizdan verilirse, Bronslarda daralma yaparlar! Turk doktorlari, ilaclarin terkibini ve nasil verileceklerini bilmezler. 2- Astim ve Bronsitte; rahat nefes alinir, sikintili nefes verilir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
https://www.hizliresim.com/e6rg3zp
resimag.com/p1/509b49b3eac4.png Hocam birkaç seteye daha yükledim rontgene de bakabilirseniz çok sevinirim. Cevabınız için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Akcigerlerinde hicbir sey YOK!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Çok teşekkür ederim hocam ilaçların ikisini de kullanmayacak o zaman. Ama bu nefes almada ki sorun, nefesin yetmemesi konusunda ne yapmasi lazım, nefes egzersizleri filan işe yarar mı acaba ya da kendiliğinden mi geçer.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sinirsel de olabilir. "Covid mi acaba" diye evham yapti ise olabilir.
Kendiliginden gecer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|