|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Tem 2021 Saat 11:40 |
Merhabalar hocam ben 40 yaşında bayanım ocak mart ve mayıs aylarında birer ampül d vitamini içtim ona rağmen sonucum 39 çıktı mart ayında da ölçüm yaptırmıştım 25 çıktı neden bir türlü 50 nin üstüne çıkmıyor
Düzenleyen turnam - 06 Tem 2021 Saat 11:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118434 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Demekki, anormal düşük D vitamin seviyeniz varmış... Bu yazınız da; Türk doktorlarına KAPAK olsun!!!
Senelerden beri, tek ampul ile bile zehirlenme olacağını iddia edip duruyorlardı. D vitamini ölçümleri yapılmaya başlandığından beri dilleri bir yerlerine girdi! Temmuz ve Ağustos aylarında birer defa daha Dvit3 için, Ekim ayında tekrar D vitamini ölçümü yaptırın. Bu işin farkında olmayan ve D vitamini almayan (bilhassa bayanlarda) menapozdan sonra, Osteporoz yani kemik erimeleri başlıyor, o zaman da iş işden geçmiş oluyor.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Tem 2021 Saat 13:14 |
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben yıllardır senede 3 kere birer ampul d vitamini içiyorum ama bir türlü seviyeye gelmiyor hep 10 ya da 15 mg/dl yükseliyor
Düzenleyen turnam - 07 Tem 2021 Saat 11:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118434 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İdeal olan: 50-100 arasıdır.. 150'den sonra risk başlar.
Tekrar alın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|