|
Kuduz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lindi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2020 Saat 16:27 |
Kadir Bey merhaba Gayrettepe de oturuyoruz, kızımı aynı sokakta başka bir apartmanın sokak kenarında duran bir kedi tırmaladı, hemen eczaneye götürüp baticon sürdürdüm ardından hemen kedinin olduğu apartmanın karşı köşesindeki veteriner kliniğine gidip durumu anlattım hem eczacı hem de veteriner deki çalışan aşı yaptırın dedi. Kızım bir ay sonra 6 yaşına girecek.Tam da 10 gün önce kızımın karma aşıları yapılmıştı. Bu aşılar korur mu ki? Çok endişelendim ne yapmak lazım? Teşekkürler, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İstanbul'da Kuduz YOK! Kedi nereden Kuduz mikrobu kapacak ki??
Ayrıca da, Kuduz mikroplu ve yayma safhasında olan bir kedi etrafda dolaşmaz. Su içemez. yiyemez. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|