|
Kaka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TTanya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2020 Saat 10:21 |
İyi günler, Kadir bey 4,5 yaş erkek kilo 21 civarı, boy 110 cm, İki ay önce dizanteri geçirdi, bir sene önce de geçirdiği için bu sefer teşhisi daha çabuk anladım, önce ateş oldu, sonra ishal daha sonra karın ağrısı arkadan ıkıntılı süreç ve mukuslu az miktarda kaka Çok gecikmeden 4. gün Flagyl başladım 2x1,5 ölçek 7 gün verdim Düzeldi ama kaka çok kuru olduğu için kabızlıktan korktum( çünkü geçen sene flagylden sonra kaka yapamadı lavman yapmıştım, maflor ve duphalac kullanmıştım) bu sefer de maflor kullandık İyi gibi ama çok sık kaka yapıyor iki ay oldu hastalığı geçireli, sabah kakaya uyanıyor ve gün içinde 4-5 kere yapıyor sulu değil , ve çok yapmıyor, beyaz beyaz sanki sümüksü parçalar oluyor suyun üstünde Yemesi fazla değil ve çok tatlı da yemiyor, ama mesela köfte 5-6 tane yer nerdeyse her gün Düzelir mi zamanla, hocam? Yoksa ilaç mı alalım ? Emeğinize sağılık, çok kıymetlisiniz!! |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hastalık esnasında hasar gören barsak yüzeyleri tamir olana kadar bunları yaşarsınız.
İlaç gerekmez. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|