Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kilo alimi durdu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilo alimi durdu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kilo alimi durdu
    Gönderim Zamanı: 09 Tem 2020 Saat 22:23
Kadir hocam merhaba,oglum suan 21 aylik yaklasik 3 4 aydir hep ayni kiloda bunun sebebi ne olabilr ogun atlamiyorum istahi yerinde ama kilo alimi yok. Internette birz bktimda bir doktora buna benzer soru sorulmus oda t4 vs bklmasi lazim demis korktum acikcasi yardimci olurmusunuz bana
Yukarı Dön
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2020 Saat 00:08
Hocam soylemeyi unutmusum oglumun kilosu suan 12.90 boyu 90 cm kendim olctum. Dogum kilosu da 3650 boyu 52 cm idi . Birde lafta degil gercekten hic oturdugunu gormedim surekli hareket halinde bir bebek
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2020 Saat 01:17
ZATEN, 1.1 kilo fazlasi var, obez olmamasi icin, bunye, gecici olarak istahsizlik yapar. SAKIN zorlamayin, ve
 SAKIN boyle aptal doktorlarin yazilarini okumayin.. Onlarin isleri gucleri sizleri korkutup, kendilerine is cikarmaktir. 
Kendi haline birakin, karismayin. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.