|
Kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2020 Saat 14:53 |
Hocam merhaba eski mailleri okudum kabızlık için kaka yumuşak sa ne zaman isterse yapar diyorsunuz menim oğlum da eskiden her gün yapardı şimdi 3 günden bir yapıyor aynı saatlerde katı değil 22 aylık anne sütü alıyor yemek sevmiyor her gün süt icirmeye çalışıyorum 200 ml kutu sütü ancak bitiriyor ve et yedirmeye çalışıyorum her gün 11.500 86 boy ama ne zaman ki iyi yerse o Zaman hergun yapıyor böyle bir durum normalmi
Saygılar hocam
|
|
![]() |
|
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de hocam eline bir şey veriyorum ısırıp yemesini bilmiyor aslında istiyor ama çekiniyor halbuysa 10 aylıkken elinde yumuşak meyveler verdiginde onları kendisi yiyordu şimdi küçük küçük dogramami istiyor pek çiğnemeden yutuyor
Kusura bakmayın hocam pek uzun oldu |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal...
Zamanla cignemesini ogrenecek. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|