|
Grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maviyesill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maviyesill
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2020 Saat 21:41 |
Hocam 9 yaşında ve 4 yaşındaki oğullarım beşinci hastalık oldu , 10 gün kadar sonra tamamen toparlandılar, aradan bir hafta filan geçti bu sefer grip oldular wbc 10.5 çıktı , 3 gün ateşli yandılar peşinden 2 gün ateşleri geçti, şimdi yeniden ateşliler, Başından beri sadece grip için tavsiye ettiklerinizi uyguluyorum ateş düşürücü de vermiyorum ama doktora hiç götürmedim zaten, ağızlarında koku yok ama dilleri sarı, ikiside halsiz ve ayaklarım ağrıyor diyorlar, farklı bişey olma ihtimali yoktur değil mi? Teşekkürler şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir onemli veya tedavi gerektirecek bir seyleri yok.. AMAN dikkat!!! Bu sikayetleri ile Turk cocuk doktorlarina giderseniz, bu salaklar hemen size; Akut Eklem Romatizmasi tanisi koyarlar ve caniniza okurlar.. Bu hastalik 10-12 yaslarindan evvel olmaz!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|