|
Kendim için grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umayey ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2019 Saat 22:06 |
Hocam bu sefer kızım için değil kendim için kapınızı çalıyorum. Salı günü hafif kızgınlıkla ve yoğun balgamın koh koh öksürükle başladı. Öksürük çok sık değil ama başlayınca da bayağı dolu dolu ve acı veren bır öksürüktü. Birde boğaz ağrısıyla başlamıştı. Bugün halsizlik aşırı arttı. Burnum tıkalı ama nadir de olsa su gıbı süzülüyor. Gözlerimin içi yanıyor ve başim çatlıyor. Şuan öksürüğün çok koh koh değil daha kuru günü ama sesim kisıldı öksürmekten. Aile hekimine gittim grip dedi. Ciğerlerimi dinledi bilet yok dedi. İlliadin sprey, nac 600 balgam söktürücü ve Theraflu forte verdi. İlladin damla olana başlamiştim zaten ama Theraflu yu kullanmıycam. Diğer Nac olan da sizin bahsettiğiniz Assist gıbı ilaçlardan mı acaba ?
Birde ben geçen sene çok ağır geçirmiştim bu gribi bi anda ateşim 40 ları geçti üşüme titreme olmuştu. Uzun bir süre de kendimi toparlayamadım. İştahsızlık uzun sürmüştü. Şimdi de korkuyorum gene ateşim çok çıkarsa ne yaparım diye? Eşim yurtdışında çocuklar yanlız kalır gece birşey olursa ne yapcam bilmiyorum. geçen seneki ile aynı başladı sanki.gene gece ateşim çok çıkarsa acile mi gidemem kızları yalnız bırakamam ateş düşürücü mü almam gerekir hocam izne ayrılmadan bi yol gösterseniz bana 😞 Birde bu halde eczaneye aşı için gittim ama yapmadılar. Grip in geçsin öyle gel dediler. Doğru mu hocam?
Düzenleyen umayey - 19 Ara 2019 Saat 22:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"... Aile hekimine gittim grip dedi. ..." HAYRET !!! Mucize... Turkiye'de bir doktor hastaya; "grip" demis!!! "... dinledi bilet yok dedi. .." Bu nedemek?? Cikaramadim. "birsey yok' mu dedi yoksa.. NAC, aynen, Asist'tir.. 1-2 seneden beri bunlarin foyalarini ortaya dokmustum, sesleri cikmiyordu, bunlar gene mezardan ciktilar herhalde!! SAKIN bu sahtekarlik ilaclarini kullanmayin. SAKIN : Theraflu gibi ilaclari kullanmayin, hele, sonu "Forte", "Cold" ile bitenleri hic kullanmayin. Ates cikarsa, NE olacak ki, neyden korkuyorsunuz?? Ates olmazsa, bagisiklik calismaz. Ates oldugunda, bilakis sarilip-sarmalanin, sicak bir seyler icin, iyi bir ter atin, 1 gunde iyilesirsiniz. Asi: Ancak hastaneye yatacak kadar hasta olanlara yapilmaz. Ayaktan hastalik gecirenlere yapilabilir. Ama, orasi Turkiye!!! Anlatamazsiniz.. |
|
![]() |
|
umayey ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam çok tesekkur ederim. Gece ateşim çıkmadi. Bas ağrısı ve öksürük le uğraştım sadece. Kizimi simdi daha iyi anladım onun öksürüğü gibiydi benimkide ama ona astim alerji diyorlardı. Bana grip. GercektEN burasi Turkiye...
İlaçları da almadim. Anlaşıldı hocam çok sağolun.🙏 Size iyi tatiller, iyi seneler dilerim... 🤗 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|