|
İshal ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2019 Saat 19:54 |
Doktor bey kızım. 7 yasında 25 kilombimkac gündür midem bulanıyor diyordu bugün ishal gibi sulu oldu kakası ama sayısı fazla değil bununla birlikte ateşi çıktı halsiz kusma yok yoğurt ve pribiyotik su verdim birazda makarna yedi ateşi düşürmüyorum doktora gitmeliymiyiz evde ne yapabilirim teşekkürler
|
|
![]() |
|
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey ayrıca gece uykusunda çok öksürüyor normalde olmuyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yedigi bir gidadan mikrop kapmis.. SAKIN ilac vermeyin, sadece bol sivi verin. Cok bilgi eksiginiz var. Forum yazilarini, soru-cevaplari ve makalelerimi okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Kadir bey bir defa kustu ateş devam ediyor ilaç vermiyorum boğazını kontrol edim bademcikleri hafif beyaz gibi Boğaz kültürü yaptırmalımıyım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Kadir bey kızımın karın ağrısı ishali iştahsızlık devam ediyor ateş kusma doktora gitmelimiyiz apandis olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yedigi bir gidadan mikrop kapmis.. SAKIN ilac vermeyin, sadece bol sivi verin. Cok bilgi eksiginiz var. Forum yazilarini, soru-cevaplari ve makalelerimi okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Kadir bey karnı sıkıştırıyor tuvalete gidiyor kakası gelmiyor su gibi çok az sıcak su torbası koydum karnına
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bol ve su gibi kaka yapiyorsa; sakin ilac vermeyin.. Ikintili-sancili bir donemin arkasindan; kus pisligi kadar, mukuslu civik kaka yaparsa, Dizanteri demektir, Flagyl surup, gunde:2x2 olcek, 5 gun verin. LUTFEN ishaller ile ilgili yazilarimi okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|