|
Geçmeyen hastalık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NehirDefne34 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NehirDefne34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ara 2019 Saat 09:53 |
Kadir bey kızım 45 aylık 16 kilo 99 cm kreşe gidiyor Cuma günü şiddetli öksürük başladı pazar gecesi ateşi çıktı 38 civarı oldu bugüne kadar gündüzleri ateş yok 7 sen sonra ateşi çıkıyor 40 kadar çıktığı oldu arada kulagım ağrıyor dedi şuna kulak ağrısı yok gece ateşi 38 kadar çıkıyor 7 gündür bu tablo bu sabah ağız kokusu ve dilde kahverengi bi tabaka farkettim ayrıca burnu tıkalı ilaç kullanmıyorum sık sık banyo yaptırıyorum kan tahlili yapmadan antibiyotik başlayıp durumunuzu gözlemlesem bu yaşına kadar çok az ilaç kullandı teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar cok anlatilmis olan bir konu hakkinda hala sualler geliyor….. 1- Kulak agrisi oldugu anda; Iliadin damla baslayin. 2- Ates+Agiz kokusu+Dilin tamamini kaplayan pas tabakasi olursa, antibiyotik gerekir. Bu durum supheli ise, Kan Sayimi yaptirin.. Bu yas icin, WBC:15.5'dan fazla ise, Antibiyotik gerekir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|