Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Acnelyse krem
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Acnelyse krem

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Humasli Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 164
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Humasli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Acnelyse krem
    Gönderim Zamanı: 04 Ara 2019 Saat 01:43
Hocam kolay gelsin. Bu defa kendim için bir sorum olacak. 27 yaşındayım.Yaklasik 3 aydır yüzümde akne olusumu başladı ve sürekli aynı bolgelerde tekrarlıyor ayrıca adet duzensizligi problemimde var ve Diane kullanıyorum . Bugün cilt dr u Acnelyse ve benzoxin krem reçete etti dönüşümlü kullanmamı soyledi.Size sormak istediğim şey ise kıllanma sorunundan dolayı lazer epilasyon uygulatiyorum bu kremleri kullanırken lazer uygulaması sorun yaratır mı bilgilendirirseniz sevinirim. Kolay gelsin teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118434
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2019 Saat 03:24
Sorun yaratmazlar da... Acnelyse kullanirken gebe KALAMAZSINIZ!!!  Bu ilac, anne karnindaki bebekler 
icin karsinogenik ve beyin uzerine etkileri olan bir ilactir. 
Bu ilaci kullananlarin ve  doktorlarin da; mutlaka: "www.ipledgeprogram.com"  sitesinden, iPLEDGE
 programlarini takip etmesi mecburidir.. AMA orasi Turkiye!! Kim korkar boyle uyarilardan!!! 

Benim tavsiyem: 1 hafta Tetra500 kapsul, gunde:2x1 almanizdir. Deneyin, etkili olursa bu ilacla devam edin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Ara 2019 Saat 03:26
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.