|
Ateş ve kas ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2019 Saat 09:53 |
Hocam dün akşama doğru kas ağrılarım arttı gece üşüdüm falan tabiki ilaç almadım dinlendim ... size sorum ben beden normal insanlar gibi burun akıntılı öksürüklü grip olmuyorum gece hafif burnum tıkandı şimdi açık yine sadece ateş kas ağrısı iştahsızlık karın ağrısı bulantı var hocam...yoksa viral enfeksiyon böylemi olur asıl
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118444 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocuklugunuzda gecirdiginiz Griplere bagli. Cocuklugunuzda, aileniz her hastalandiginizda sizi eger;doktora goturmedi ise, bagisikliginiz iyi gelistigi icin, bu sekilde gecirirsiniz. |
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam doktoru bırakın içmeye şurubumuz bile yoktu komşudan alırdı annem bir defasında göğsüm nasıl ağrıdı ciğerlerim 9 yaşındaydım yine götürmediler doktora ne maddi ne manevi gücümüz vardı hastaysan yat yat iyi ol demekki bu iyi birşeymiş aslında 😀😀😀 şimdiki çocuklar birazda doktorlar ilaçlar yüzünden hasta gerçekten haklısınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|