|
Zor nefes alma + horlama |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Zeynep0646
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 07 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 210 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep0646
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Zor nefes alma + horlamaGönderim Zamanı: 09 Eyl 2019 Saat 01:14 |
|
Merhaba Ağustos 2013 doğumlu bir kızım. Var hocam. Nerdeyse bir kaç aylıktan bu yana bir çok doktor bademciklerinin olmadı gerekenden iri olduğunu söylüyor sorum şu hocam kızım hasta olmasa dahi boğazına baktığımızda sanki çok kapalı su içerken yutkunurken çok fazla guk guk diye ses çıkarıyor uyurken yan odadan bile horlamasının sesini duyuyorum pozisyon değiştirsek bile kesilmiyor çok fazla üst solumun yolu enfeksiyonu geçiriyor geçen yıl orta kulak iltihabı geçirdi.hasta olduğunda burun etleri de şişiyor çocuk resmen nefessiz yaşıyor ( şimdiye kadar sizin yöntemleri kullandım antibiyotik kullanmadık grip İçin) okula başladı gözleri şişiyor artık kaliteli uyumadığını İçin ne yapalım hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119528 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2019 Saat 03:40 |
|
O "doktorlardan" uzak durun, yeter… Bu konuyu cok anlattim, onlari okuyun. Sunun suresi zaten; 1 seneniz (kisiniz) kaldi. Bu kisi gecirdikten sonra, her sey kendiliginden duzelecek.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|