|
Tahlil sonucu öksürük alerji |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burcuoz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Tem 2019 Saat 16:50 |
5 yaş aylardır geçmeyen geniz akıntısı öksürük özellikle sabah uyanınca öksürerek balgam çıkarma şikayetimiz vardı. Size yazmıştım daha önce de. Kbb doktoruna götürdüm durumun alerjik olduğunu. Ve enfeksiyonu da yükselttiğini söyledi. Zaditen şurup verdi kullanın öksürük azalıyor mu bakın dedi. Tahlil sonucunu değerlendirir misiniz?
Düzenleyen Burcuoz - 02 Tem 2019 Saat 16:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Virutik bir solunum yolu hastalığı var. Sakın Antibiyotik kullanmayın.
Bu tip ve ateşsiz başlayan öksürükler biraz uzun sürerler.. Sadece; Limonlu bal,Serum fiz ve ColdMix kullanın. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Tem 2019 Saat 19:27 |
|
![]() |
|
Burcuoz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız için teşekkür ederim ancak doktor antibiyotik vermedi alerji şurubu verdi(zaditen). Total ıge değerine bakarak yüksek alerji olduğunu söyledi. Ve tabi alerji uzmanına götürün dedi. Geçtiğimiz sene gitmiştik alerji uzmanına, hemen astım ilaçları vermişti hocam. O yüzden götürmeyeceğim tekrar. Evde bulunan Alores şurup tan verdim öksürükte ciddi azalma var. Grip için yazdığınız herşeyi kış başlangıcından beri uyguluyorum ve sonuç alamadım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Deneyin bir, bakalım.
|
|
![]() |
|
Tekrar rahatsız ediyorum hocam. Biz önce Alores, sonra kbb doktorunun verdiği Zaditen alerji şurubunu kullandık. Şurup içtiği zaman öksürmüyor ancak vermeyi unuttuğum anda yine bol geniz akıntısı ile uykusunda öksürme başlıyor. Zaditen kortizon içerikli, tedirginim aslında. Devam etmeli miyiz yani durum gerçekten alerji mi sizce?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zaditen, kortizon değildir, Ketotifen grubu Allerji ilacıdır.. Kortizon olduğunu da nereden çıkardınız? İlacın
içini açıp bir okuyun. |
|
![]() |
|
Etken maddesi ketotifen hifrojen pumarat hidrojen bunu görünce kortizon zannettim, yanılmışım özür dilerim. Peki çocuk ilaca olumlu tepki verdiğine göre devam mı etmeliyiz? Yoksa geçici iyilik hali mi hocam? Ve bu ilacı sürekli mi kullanmalıyız? Sizin yazılarınızdan sonra herşeye şüpheyle yaklaşıyorum hocam, o yüzden size danışmadan adım atmak istemiyorum...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 hafta kadar kullanın, sonra bir ara verip kontrol edin. Şikayetleri devam ederse, tekrar başlarsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|