|
İştahsızlık Ateş kusma ishal yemek yememe |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 May 2019 Saat 19:02 |
Hocam 23 aylık oğlum var.salı günü yüksek ateş Çarşamba günü iştahsızlık ve ateş perşembe günü su içse suyu bile fışkırarak kusma 5 defa.acile götürdük kan alıp serum taktılar antibiyotik iki ateş düşürücü probiyotik yazdı crp 87 olduğu için wbc normal yün değerler normal. Eve geldik ilaçları almak istemedi yemedi ateş hiç düşmedi kusma gitti ishal başladı aşırı huysuz oldu. Tekrar götürdük crp 120 sonuçlar bir gün öncekinden farklı çıkınca yemiyordur serum takalım yatış yapalım dedi yatış yaptık serum takıldı iğne yaptılar terlemeye başladı serum yedikçe rahatladı fakat yemek yemiyor mama istiyorum dedi mama verdim ilk doğduğu zamanlar ki gibi gegirerek kusmuk şeklinde gaz atıyor sizin öneriniz nedir gaita temiz sonuçlar aşağıda resim tekrar yükledim
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Ouzısa - 27 May 2019 Saat 09:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler acilmiyor.
|
|
![]() |
|
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[IMG
Düzenleyen Ouzısa - 27 May 2019 Saat 09:51 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gaita testi temiz çıktı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler acilmiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|