|
Ayaklarda açıma, şişme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Salih Mert ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salih Mert
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2019 Saat 17:24 |
hocam kolay gelsin 2,5
yaşında kızım var, kilosu boyu herşeyi gayet güzel pek de hasta olan bir çocuk değildi, bir
haftadır şehir dışında idik ve çokda neşeli değildi 2 gün önce ayaklarım açıyor demeye
başladı, dediğine göre ayaklarının ikiside açıyor ve şiş gibiler biri net şiş, sabah akşam yürümek istemiyor öğle
saatlerinde yürüyor, bizim bildiğimiz kadarı ile ayağını zorlayacak herhangi
bir durum olmadı, şuan ateşi felenda yok, çok yakın bir
zaman rahatsızlığıda olmadı, sadece geçen hafta çok neşeli değildi, doktora gittik tahliller yapıldı ASO: 590
CRP: 43,80 çıktı, boğaz ihtihabına bağlı ayaklarda ihtihap dedi, apireks ve
klamoks bıd ford 400 verdi iğne verecekti o yokmuş, geçmezse
hastaneye yatıracaklar, biraz uzun oldu, cevaplarınız için
şimdiden teşekkür ederim hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler acilmiyor.. Yapilmadi ise, MUTLAKA bir "Tam Idrara Tahlili" yaptirip, bana yazin.. www.yollayap.com dan gonderin. Niye biraz eski yazilari okumazsiniz ki???
|
|
![]() |
|
Salih Mert ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salih Mert
http://m.YollaYap.com/bbtc/1549481638848.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118380 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Idrar tahlili SART!!! Nefrit suphesi VAR!! 1- Akut Glomerulo Nefrit veya 2- Nefrotik Sendrom olma ihtimali var... Hatta, Idrar tahlili yaninda, Kanda: Total Protein, Albumin, Kolestrol bakilmasi da sarttir.. O doktora soyleyin, SALAK-SALAK B12 tahlili isteyecegine, bunlari istesin.. Birde Tansiyonu olculsun!!! Sarttir!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salih Mert
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salih Mert
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Salih Mert
http://m.YollaYap.com/bbtc/154952588549.jpg
hocam özür dilerim, geçe evden cep telefonu ile halledeyim dedim, maalesef yapamadım ve yarım kaldı, tahlilleri ekledim, bazı tahlilleri bir haftada çıkacakmış, yanılmıyorsam brusella v.b. tahlilleri de istedi, hocam ağrı kesicinin etkisi mi bilmiyorum ama, dün akşam akşam ve bu sabah yürüdü, sanki bana şişlikler azalmış gibi geldi, antibiyotik ve ağrı kesiciden de sabah akşam alıyoruz, hocam tekrar teşekkür ediyorum, inş fotolar açılır... iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Nefriti'in hicbir sekli YOK!! (cok sukur) 2- Bu yasta; Akut Eklem Romatizmasi OLMAZ, hayal goruyorlar. Deposilin filan da gerekmez. Hicbir Antibiyotik gerekmez, baslandi ise, KESIN.. Sadece istirahat etsin, dar ayakkabi giymesin, duzelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|